2017

vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017, 20.00u

The murders of West en Paradiso

Vervolg op De Western van West en Paradiso die in 2016 werd opgevoerd tijdens de Gentse Feesten.
West is weer terug in het heden en weer terug waar hij zou moeten zijn : thuis. Al blijken beide (plaats en tijd) geen absolute zekerheden te zijn. Op een blauwe maandag brengt Gabriela Paradiso herself hem een bezoekje in zijn (?) woning, hun huwelijkstoestand (?) bespreekt en hem een zakelijk voorstel doet : ...

Tickets en info
15 en 16 juli 2017, 16.00u (E) en 21, 22 & 23 juli 2017, 17.30u (NL)

Hulthemse wandeling (NL) / Hulthem tour (E)

Tijdens deze wandelingen nemen we u mee naar plekken in Gent die belangrijk zijn voor wat Karel Van Hulthem heeft nagelaten. We vertellen over de tijdsgeest en over het belang van deze historische Gentenaar.

During this tour we take you to places in Ghent which are important for Karel Van Hulthem's legacy. We explain the era and the importance of this historic inhabitant of Ghent.

Tickets en info
maart, april, mei 2017

The Apartment Suites

Deze 3 theaterstukken van Axel Dhondt worden opgevoerd in een appartement-setting in Gent, Brussel en Antwerpen. De locaties werden gekozen in functie van het stuk. The Apartment Suites bestaat uit The Priest's Tale (Gent), December Dayz (Brussel) en The Only Woman (Antwerpen). De stukken staan op zichzelf maar als u de hele ervaring wil, dan komt u natuurlijk naar alle drie!

Tickets en info
donderdag 2 maart en zaterdag 4 maart 2017, 20.00u in Gent

The Apartment Suites: The Priest's Tale

Een meisje valt met haar bagage op de stoep voor haar appartement. Een priester helpt haar opruimen en brengt haar bagage terug naar haar appartement. Na enkele minuten krijgen ze daar van de politie te horen dat ze het pand niet mogen verlaten wegens een lock-down naar aanleiding van een terroristische operatie.

Tickets en info
24, 25 & 26 mei 2017 in Antwerpen

The Apartment Suites: The Scandinavians

Tickets en info
14, 15 en 16 april 2017 in Brussel

The Apartment Suites: December Dayz

Drie huisgenoten met diverse achtergronden zijn bevangen door de angst voor terrorisme. Door te leven als gekooide dieren beginnen de huisgenoten zich vreemd te gedragen. Doordat ze niet meer durven buiten te komen, verspreidt er zich een paranoia in het huis en ze keren zich ook tot elkaar. De terreur is niet langer enkel buiten, maar middenin hun habitat aanwezig.

Tickets en info
vrijdag 10 maart 2017, 20.00u

Poetry Tasting

Literaire wijnproeverij waarbij we u laten genieten van geselecteerde dichters die u meevoeren langs hun diepste emoties. De onsterfelijke dichters hebben zich ten volle aan het leven gelaafd en we serveren bij hun woorden zorgvuldig gekozen aangepaste wijnen.

Tickets en info
  • © DeadPoet vzw